Sierlijke reclame met rvs letters

Een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. We hebben het inderdaad niet over roestvrijstaal, waar de afkorting rvs vaak voor wordt gebruikt. Rvs staat ook voor roestvaststaal. Dit materiaal bestaat uit minimaal 11 tot 12 procent chroom en maximaal 1,2% koolstof. Het verschil? Deze rvs kan wel roesten. Een ideaal materiaal als basis voor Rvs letters. Waarom? Dat vertellen we graag.

De voordelen van rvs letters

Rvs letters zijn 2 of 3 millimeter dik. Naast letters is het mogelijk om logo’s te creëren van dit materiaal. De voordelen van dit materiaal is dat het stevig en duidelijk is, tevens zijn de letters gemakkelijk aan uw gevel te bevestigen. Het materiaal heeft een duurzame uitstraling, dit geeft een goede indruk van uw onderneming. Anders dan andere soorten visuele reclame, is dit een zeer rustige manier om uw bedrijfsnaam of logo onder de aandacht te brengen. Het staat namelijk bijzonder chique en blijft jarenlang mooi. Wie dacht dat deze vorm van belettering erg robuust kan overkomen, heeft het mis. U kunt namelijk alle vormen creëren die u voor ogen heeft, dus ook het ontwerpen van de meest sierlijke letters en woorden behoort tot de mogelijkheden. Het is maar net wat u wilt uitstralen. Rvs-letters vormen met recht gevelreclame waar u trots op kunt zijn. Zeker door de letters een stukje van de muur te laten plaatsen, ontstaat er een natuurlijk schaduweffect. Meer attentiewaarde dus!

Montage door vakmensen

Het plaatsen van rvs-letters geeft dus een indrukwekkend eindresultaat. Wel is het zaak om dit door vakmensen te laten doen, zodat u zeker weet dat u er lang plezier van kunt hebben. Hoe jammer is het als letters na verloop van tijd verzakken of gaan hangen? Deze vakmensen vindt u bij Bosman Reklame, al veertig jaar zijn zij bedreven in het maken van de meest uiteenlopende soorten gevelreclame. Zij voorzien u graag van gedegen advies. Neem daarvoor gerust contact op via mail of telefonisch.