Een goed vindbare website laten opzetten door VrijdagOnline

Natuurlijk is het als een beginnende ondernemer altijd moeilijk om een klantenkring op te bouwen. Zo heb ik van alles eraan gedaan om meer bekendheid te krijgen, maar tot op heden nog niet het gewenste resultaat bereikt. Tot ik de tip kreeg om een goed vindbare website laten opzetten door VrijdagOnline. Via hun website las ik dat ze een klantenwaardering van ruim een negen hadden gekregen, dat maakte me wel heel erg nieuwsgierig. Heb eerst via hun website mijn gegevens ingevuld om te kijken wat ze voor mij kunnen betekenen, En wat me opviel was dat ik binnen vier uur al een offerte van hun kreeg. Een offerte wat me bijzonder aansprak, dit was wat ik zocht voor mijn bedrijf. Ik heb hun de opdracht gegeven om een goed vindbare website laten opzetten, een website waardoor ik meer bekendheid zal krijgen, dus ook meer omzet. Binnen een week was mijn nieuwe website al online, en ik moet zeggen het zag er bijzonder mooi uit. Ook was mijn website makkelijk te vinden via Google of Bing.

 

Geweldig resultaat

Wat ben ik blij dat ik een website heb laten maken, het verschil is duidelijk te merken. Nu ruim een maand later is mijn website al heel vaak bekeken en hebben al heel veel mensen een bestelling online gedaan. In de toekomst moet ik zeker gaan uitbreiden op mijn website, maar dat is geen probleem, ik kan zonder dat ik hier extra voor moet betalen, pagina’s toevoegen. En mocht ik onverhoopt nog vragen hebben dan is de klantenservice heel makkelijk te bereiken.