Doe btw aangifte België

Om btw aangifte België eenvoudiger te maken is het verstandig daarvoor een geautomatiseerd systeem te gebruiken. Dit bespaart je als ondernemer veel tijd die je weer ergens anders voor kunt gebruiken.

Maak de btw aangifte makkelijk

In België dienen ondernemers met regelmaat aangifte van BTW te doen. Dit kan driemaandelijks maar soms ook per maand zijn. Om daar dan geen zeeën van tijd aan kwijt te zijn is een geautomatiseerd programma zoals Yoursminc een goede hulp. Als ondernemer registreer je alle kosten die je maakt en betaalt via rekeningen maar ook wat je aan inkomsten binnenkrijgt. Als je de uitgaven en inkomsten registreert in het boekhoudsysteem van Yoursminc heb je tegen de tijd dat je aangifte dient te doen reeds een goed overzicht dat je daarvoor kunt gebruiken. Op die manier maak je een conceptversie voor de btw aangifte die je definitief kunt maken op het moment dat je ook daadwerkelijk aangifte doet.

Te gebruiken op verschillende apparaten

Het programma van Yoursminc is makkelijk in het gebruik en kan op diverse apparaten gebruikt worden zoals op een computer of laptop maar ook op een tablet of smartphone. Zo kun je het altijd en overal waar je maar wilt gebruiken. Het programma bestaat uit een boekhoudonderdeel, een facturatieprogramma en een CRM systeem. De gegevens zijn binnen de verschillende onderdelen uitwisselbaar zodat je er altijd toegang tot hebt.