Gebr. Vermeer Industrial Movements werkt!

Wij zijn ontzettend goed en snel geholpen door Gebr. Vermeer Industrial Movements. Voor een paar weken terug wilde wij onze machines gaan herinrichten in het magazijn. Al een tijdje klaag ik steen bij been met het feit dat er om de machines heen te weinig ruimte zit. Op zich kunnen wij alsnog onze werkzaamheden blijven uitvoeren. Alleen niet op een efficiente en snelle manier. Hierdoor heb ik aangeboden om de machines een gedeelte te verplaatsen zodat wij hier wel bij kunnen. Nu is dit natuurlijk geen enkel probleem en onze werkgever gaf hier ook gelijk akkoord op. Echter hadden wij niet de middelen of de kracht om het snel en moeiteloos te realiseren. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kan helpen.

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Tijdens mijn zoektocht online kwam ik al wel eens eerder terecht op de website van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Mij is alleen gezegd dat ik nooit op het eerste paard moet wedden. Hierdoor ben ik verder gaan zoeken. Alleen kwam ik er al snel achter dat dit bedrijf ons wel degelijk goed kan helpen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf te contacteren. Een vriendelijke medewerker stond mij onwijs goed te woord. Nog geen dag later stonden zij al bij ons op kantoor om een offerte op te maken. Deze offerte is vrijblijvend waardoor onze werkgever er nog goed over na kon denken. Gelukkig kreeg ik al snel te horen dat het akkoord is en dat de datum gepland kon worden.