WPhandleiding.nl

WPhandleiding.nl helpt je deskundig met je website

WPhandleiding.nl biedt je stap voor stap begeleiding met het maken van je eigen WordPress website. Wil je ook een eigen website maken, maar je weet niet goed hoe je moet starten? Misschien was je al begonnen met WordPress, maar weet je niet goed hoe je verder moet. Zeker wanneer je je eerste website gaat maken, kan dit erg overweldigend zijn. Vele onderdelen bepalen uiteindelijk hoe de website eruit komt te zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het thema, de indeling van de pagina’s en natuurlijk de inhoud zelf. Je wilt natuurlijk professioneel naar buiten komen en laten zien wie je bent.

Hulp

Top service bij WPhandleiding.nl

Een goede stappenplan kan je helpen jouw ideale website op te zetten. Hier komt WPhandleiding.nl naar voren. Zij bieden je, aan de hand van verschillende handleidingen, optimale ondersteuning. Deze handleidingen variëren naar verschillende onderdelen, namelijk:

  • WordPress zelf
  • Snelheid optimalisatie
  • Google optimalisatie
  • WordPress installeren

Hierbij krijg je zes maanden lang nieuwe versies. Zo heb je zekerheid dat je met dezelfde versie WordPress werkt. Hierdoor ontstaan er geen verwarringen. Denk bijvoorbeeld aan onderdelen die op een andere locatie zijn geplaatst. Nu kan je gewoon de stappen en de afbeeldingen volgen om tot het gewenste resultaat te komen. Deze handleidingen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Hierbij gaan ze ook dieper in op de diverse functionaliteiten en mogelijkheden.

CMS

Naast verschillende handleidingen biedt WPHandleiding ook verschillende diensten aan. Zo kan je een support strippenkaart afnemen, waarbij je hulp krijgt door WordPress experts. Door jaren aan ervaring weten zij precies hoeveel tijd er in gaat zitten in bijvoorbeeld het aanpassen van plugins, updates uitvoeren en het vernieuwen van je design. Uiteraard kunnen ze je ook helpen om je website AVG klaar te maken. Dus mocht je een eigen WordPress website willen maken of kom je juist niet verder. Neem dan een kijkje op hun website.