Sanitair verhuur

Om een feest of een evenementen tot een succes te maken, zijn er ook deugdelijke sanitaire voorzieningen nodig. Het moet daarnaast aansluiten bij het soort evenement, want rijen mensen voor de toiletten wil niemand. Bij Toiletwagen.net vind je de juiste oplossing op sanitair verhuur gebied. Zij hebben ruime ervaring en leveren een uitstekende service. 

Het aanbod van sanitair verhuur

  • Toiletwagens: deze zijn vooral handig bij grotere evenementen met veel bezoekers. Het zijn trailers met een paar toiletten, inclusief spiegels en wasbakken. Eigenlijk lijkt het net als je toilet thuis. Ze zijn vooral toepasbaar op festivals en op trouw- en familiefeesten in de buitenlucht.
  • Mobiele toiletten: deze worden ook wel Dixi’s genoemd. Je ziet ze vaak staan op festivals, maar ze zijn ook uitstekend toepasbaar bij grote tuinfeesten of bij bouwprojecten. Een Dixie is een zeer hygiënische oplossing.
  • Plaszuilen: dit is vooral bestemd voor de mannen en voorkomt wildplassen. Het geeft een makkelijke en snelle oplossing. Het geeft ruimte aan vier mensen tegelijk. Eventueel kan je een plaszuil ook aansluiten op het riool, zodat je de plaszuil niet telkens hoeft te legen. 

Toiletwagen.net

Toiletwagen.net garandeert brandschoon, ordentelijk, deugdelijk en hygiënisch sanitair. Het plaatsen en het weer ophalen van het sanitair wordt volledig door hen verzorgd. Door het grote aanbod aan sanitair is er altijd wel een goede oplossing voor jouw evenement te vinden. Toiletwagen.net adviseert je hier graag bij. Hieronder nog even de voordelen van Toiletwagen.net op een rij:

  • Hun ruime ervaring en uitstekende service
  • Zij leveren nette, brandschone, goed werkende en hygiënische mobiele toiletten
  • Het brede aanbod