Webdesign Hoofddorp heeft mij uitstekend geholpen

Afgelopen tijd heb ik sterk getwijfeld of nou wel en geen website zou nemen. Aangezien alles via Google gaat is het wel van belang om mee te gaan met de tijd. Een goede kennis van mij adviseerde mij om contact op te nemen met Webdesign Hoofddorp. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van websites. Toen ik contact opnam kon je merken dat ze veel ervaring hadden en erg professioneel te werk gaan. Dat zijn toch twee belangrijke punten waar je als ondernemer op let.

 

De kosten

Wat betreft de kosten waren ze super voordelig. Als je het vergeleek met soortgelijke bedrijven, dan zat daar een gigantisch verschil in. Het is niet zo dat het maar een paar tientjes scheelde, maar in de meeste gevallen gewoon een paar honderd euro. Het is daarom van belang om verder te kijken dan je neus lang is.

Een uitstekende service.

Tijdens de afspraak heb ik alles doorgegeven wat ik erop wilde hebben. Naast mijn input kwamen ze zelf ook met goede ideeën. Op deze manier hebben we een uitstekende website kunnen maken. De website is volledig ingericht in mijn wensen. In totaal duurde het 3 weken voordat hij klaar was. Erg snel als je het mij vraagt. Het is daarom ook echt een aanrader om jouw website bij Webdesign Hoofddorp te laten bouwen. 

Meer informatie is te vinden op de website. Mocht je vragen hebben dan kan je ze telefonisch bereiken, maar ook via de mail.