Klaar terwijl je wacht

Waar kun je terecht voor een Samsung reparatie in Eindhoven?

Zoals de titel al zegt, waar kun je terecht voor een Samsung reparatie in Eindhoven. Die vraagt stelde ik mijzelf een tijdje geleden. Mijn S6 viel uit mijn zak op de straat en er zat een flinke barst in mijn scherm. Uiteraard zat er geen garantie meer op. Ik heb nog een tijdje doorgelopen met de barst in mijn scherm maar het was vaak wel onhandig omdat niet alles even goed zichtbaar was. 

Samsung reparatie in Eindhoven?

Samsung reparatie in Eindhoven klaar terwijl je wacht

Ik besloot dus om op zoek te gaan naar een bedrijf voor een Samsung reparatie in Eindhoven. Ik wilde in elk geval geen dealer aangezien die de toestellen opsturen. Dan ben je je telefoon een hele tijd kwijt en je hoort pas na diagnose wat de kosten zijn en dan ligt je telefoon dus al elders. Vond ik zelf niet echt handig want de S6 is natuurlijk ook niet de nieuwste telefoon dus ik wilde eerste weten wat de kosten waren voordat ik überhaupt wilde laten repareren. Zo kwam ik terecht bij MobiPhone. Hier duren de meeste reparaties ongeveer 30 minuten. Je kunt er op wachten of je telefoon later ophalen, je zit in elk geval nooit lang zonder. 

MobiPhone

Voor alle veel voorkomende merken en modellen

Voor de meeste voorkomende modellen zijn onderdelen op voorraad. Dat moet ook wel want anders kan een reparatie niet direct uitgevoerd worden. Overigens kun je bij MobiPhone ook voor andere merken terecht. Dus ook voor een reparatie van je iPhone, Nokia, LG, Sony of Huawei ben je hier aan het juiste adres. Wil je meer informatie? Loop dan eens binnen of maak een afspraak voor een reparatie van jouw toestel. Met een reparatie bespaar je in elk geval veel geld want repareren is in vrijwel alle gevallen goedkoper dan een nieuwe telefoon.