office support

Office support om jouw bedrijf te verbeteren

Office support kan de oplossing zijn als jij tijdelijk ondersteuning nodig hebt op een afdeling. Voor mijn eigen bedrijf was het echt de uitkomst. Wij hadden net een heel groot project gestart toen opeens een belangrijke medewerker ziek werd. Wij konden hem eigenlijk niet missen aangezien niemand anders zijn taken kon overnemen. Er moest dus iemand komen die hem kon vervangen maar ik wilde niet gelijk een nieuwe medewerker voor langere tijd in dienst nemen. Dus ik ging opzoek naar een andere oplossing. Zo kwam ik terecht bij het bedrijf Van Bergelijk. Zij bieden tijdelijke en erg flexibele ondersteuning aan.

Bedrijf

Door Office support kon het project doorgaan

Office support was echt mijn redding. Bij hen kon ik terecht voor een extra medewerker die tijdelijk bij mijn bedrijf ging werken. Toen ik hen benaderde maakten wij gelijk een afspraak. Daarna ging ik naar hen toe om alle werkzaamheden te bespreken die uitgevoerd moesten gaan worden. Aan de hand van die beschrijving gingen zij een medewerker voor mij zoeken die zou aansluiten bij mijn bedrijf. Al binnen een dag hadden zij iemand gevonden die direct mee kon helpen aan het project wat ik net gestart was. Het was erg fijn dat dat zo snel geregeld was.

Bedrijf

Fijne samenwerking

De tijdelijke medewerker paste heel erg goed in het team. Hij kwam gelijk mee en pakte zijn werkzaamheden vlot op. Het project hebben wij uiteindelijk heel succes afgesloten. Ik vind deze service echt heel erg goed bedacht want als jij ergens even ondersteuning bij nodig hebt maar niet gelijk een vaste werknemer wil aannemen is dit de ideale oplossing. Mocht ik in de toekomst nog eens een extra medewerker nodig hebben dan zal ik zeker weer dit bedrijf benaderen. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking tussen ons en alles werd heel professioneel en snel geregeld.