Apple

De mogelijkheden van een Mac reparatie

Een Mac reparatie kan er voor zorgen dat je wat langer kunt doen met je mac of macbook. Mobile Lab in Noordwijk is gespecialiseerd in de reparatie van Apple producten. Dit geldt voor iPhones en iPads maar dus ook voor een Playstation of Macbook.

Mac reparatie

Mac reparatie bij Mobile Lab

Wat betreft een mac reparaties zijn er een aantal mogelijke reparaties die uitgevoerd kunnen worden. Her vervangen van de batterij is bijvoorbeeld een veel voorkomende reparatie aan een Macbook. Daarnaast kan Mobile Lab OS X voor je installeren. Toch is in veel gevallen niet duidelijk wat het probleem precies is. Het macbook functioneert niet naar behoren maar het is onduidelijk wat de problemen veroorzaakt. In dat geval kun je bij Mobile Lab ook een algemene controle laten uitvoeren. Bij deze controle worden alle onderdelen en functies gecheckt. Pas als de Macbook helemaal open is, kan vaak de oorzaak achterhaald worden. Indien nodig worden ook direct onderdelen vervangen. De prijs van een algemene controle bedraagt € 29,00 en duurt een half uurtje. Als er onderdelen vervangen worden dan vervallen de kosten van de controle en betaal je alleen de reparatie van het betreffende onderdeel.

Computer

Langer plezier van jouw Macbook

Door een Mac reparatie kun je langer plezier hebben van je Macbook. De kosten voor een reparatie zijn vaak maar een fractie van de kosten die je hebt voor een nieuwe. Door te kiezen voor een reparatie kun je deze aanschaf nog een tijdje uitstellen. Mobile Lab werkt met originele Apple onderdelen. Deze zijn natuurlijk wel wat duurder dan de merkloze varianten maar ze zijn kwalitatief ook een stuk beter en ze gaan een stuk langer mee. Daarom krijg je vaak ook garantie op de reparatie. Heb je problemen met je Macbook? Bekijk dan snel de mogelijkheden op de website van Mobile Lab.