beste internet beveiliging op je computer

De laatste tijd is iedereen erg actief op het internet. Aangezien er veel websites zijn die virussen bevatten, is het van belang om jouw computer goed te beveiligen. Natuurlijk zijn er bekende virusscans zoals AVG of McAfee, maar die virusscanners van jongkind ict mag er zeker wezen. Het fijne is dat je computer goed beveiligd is voor een nette prijs. Als je bijvoorbeeld de kosten van McAfee neemt, dan zijn die beduidend hoger dan die van jongkind ict. De beste internet beveiliging vind je daarom ook bij hun.

 

Wat doet het precies

Het programma houd¬†ongewenste programma’s tegen en zorgt ervoor dat virussen niet jouw computer bereiken. De beveiliging die ge√Įnstalleerd word op jouw computer update zich vanzelf, dus je hebt er geen omkijken aan. Verder is het van belang om niet jouw computer weg te gooien als hij sloom is of niet goed functioneert, want de oplossing is eigenlijk binnen handbereik.

De service

De service van jongkind ict is perfect. Ze zijn altijd bereikbaar en begrijpen dat je het druk hebt met jouw eigen werk. Het installeren is erg gemakkelijk en zo gedaan. Je wordt daar goed in ondersteund. Wat ik erg raag vond was dat ze de beste internet beveiliging hebben, maar ook super voordelig zijn. Het komt niet vaak voor, maar is wil je daarom ook echt adviseren om contact op te nemen met dit bedrijf bij een slome computer, programma’s die niet functioneren of bij hoge kosten voor jouw eigen virusscan.